Στα πολλά λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και στο γεγονός ότι είχαν πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση, στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα με 73-51.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είχαμε 21 λάθη και 11 ασίστ, ενώ οι αντίπαλοί μας είχαν 21 ασίστ και 13 λάθη.  Όταν αυτά τα δύο κομμάτια είναι έτσι, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να βλέπουμε τίποτα άλλο. Ούτε τα δίποντα, ούτε τα τρίποντα, ούτε τις βολές. Η Μπαρτσελόνα είχε 14 κλεψίματα και εμείς μόλις 4. Μέχρι ένα σημείο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ, αλλά είχαμε ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο. Στο 45-41 αντί να ανεβάσουμε την άμυνά και την επίθεσή μας δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και όταν έχεις τόσα πολλά λάθη και η Μπαρτσελόνα παίζει ένα τόσο γρήγορο παιχνίδι δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα άλλο πέρα από την ήττα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε αρκετά καλή άμυνα πάνω στον Ερτέλ και πάνω στον Σεραφέν, αλλά τα πολλά λάθη μας κόστισαν και χάσαμε το παιχνίδι. Η άμυνα δεν νομίζω ότι ήταν κακή, η επίθεση μας ήταν κακή. Δεν γίνεται με 51 πόντους να περιμένεις να κερδίσεις. Ηταν πάρα πολλοί λίγοι. Βάζαμε πολύ δύσκολα καλάθι. Από αυτό το ματς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Αρη.

Για το αν υπάρχουν θετικά, αλλά και για τα επόμενα ματς: «Θετικά πάντα μπορείς να βρεις από ένα παιχνίδι. Σίγουρα χρειάζεται ανάλυση, πρέπει να δούμε τα καλά σημεία, αλλά και τα αρνητικά. Στο τέλος χάσαμε με μια μεγάλη διαφορά και σίγουρα χρειάζεται ανάλυση. Χρειάζεται να αλλάξουμε το τσιπ και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδι. Τώρα έχουμε λίγο χρόνο πριν το ματς με τον Αρη, την άλλη εβδομάδα έχουμε τον Παναθηναϊκό. Θα έχουμε παραπάνω μέρες να κάνουμε ανάλυση και να δούμε τι έφταιξε σε αυτό το ματς.
πηγή: gavros.gr