Χάρμα ιδέσθαι ήταν ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Πλατανιά, τον οποίο συνέτριψε με χαρακτηριστική ευκολία και χάρισε θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είδαν τους παίκτες του Τάκη Λεμονή να παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου και να τιμωρούν τους σκευωρούς, οι οποίοι πέρσι έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Θρύλο.

Το παιχνίδι με την κρητική ομάδα ωστόσο ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους αρκετές ημέρες για να δουλέψουν και να βελτιωθούν, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στον… Γολγοθά που ακολουθεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη διακοπή προς όφελός τους, προκειμένου μετά τους αγώνες της Εθνικής να εξαπολύσουν την αντεπίθεσή τους και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Θρύλος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην κορυφή. Οι Πειραιώτες θα παλέψουν κόντρα σε όλους και σε όλα για να κατακτήσουν το 8ο συνεχόμενο και συνολικά 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.
πηγή: gavros.gr