Σε κεντρικό πρόσωπο της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη εξελίσσεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ του ΘΡΥΛΟΥ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη δεδομένη στιγμή και εφόσον δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, οι Πειραιώτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του νεαρού στόπερ. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να βάλει στο κόλπο ομάδες, κυρίως από το εξωτερικό ώστε να ανεβάσει την τιμή της μεταγραφής.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ ούτε όμως και με τον Μαυροπάνο, ωστόσο βάσει του ρεπορτάζ, στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση οι Πειραιώτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ καλή γνώμη για τον πιτσιρικά και τον βλέπουν ως πολύ σημαντική επένδυση.

Ο Μαυροπάνος, αν και μετράει μόλις λίγες συμμετοχές στην φετινή Σούπερ Λιγκ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην ηλικία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσοι ασχολούνται με τα μανατζερικά, είναι σίγουροι πως σε λίγα χρόνια θα μπορέσει να πωληθεί στο εξωτερικό με ένα πολύ μεγάλο ποσό.
πηγή: sportdog.gr