Στη διάθεση του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός τέθηκε ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος τόνισε ότι θα στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε ότι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι σαν μια γροθιά απέναντι στην επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός! Υπενθυμίζουμε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε στο Δ.Σ της ΠΑΕ να αναλάβει την προεδρία ο Γιάννης Μώραλης, μέχρι ο ίδιος να απαλλαχθεί από όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ως Δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στο σύλλογο της πόλης μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας. Για το λόγο αυτό τίθεμαι στη διάθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου να στηρίξω την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Όλοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά».
πηγή: gavros.gr