Με ανάρτησή του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε το πρόστιμο που δέχθηκε ο Ολυμπιακός για το πανό που είχε αναρτηθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην ανάρτησή του ρωτάει τους αρμόδιους τι πρόστιμο υποβλήθηκε στις άλλες ομάδες, όταν οι οπαδοί τους ανάρτησαν εμετικά πανό, με τα οποία έβριζαν χυδαία τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού!

«Πόσο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ για το (γνωστό) εμετικό πανό κατά του Προέδρου μας για το οποίο υπάρχει ποινική διαδικασία σε εξέλιξη», αναφέρει μεταξύ άλλων. Παράλληλα, σχολίασε τα επεισόδια που έγιναν στον Περισσό ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν, στα οποία δεν αναφέρθηκε κανένας πολιτικός!

Δείτε την πρώτη του ανάρτηση:

«Τιμωρηθήκαμε λοιπόν για ένα πανό (που συμφωνώ ότι δεν έπρεπε ποτέ να αναρτηθεί). Τιμωρηθήκαμε.

Θέλω να ρωτήσω: Πόσο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ για το (γνωστό) εμετικό πανό κατά του Προέδρου μας για το οποίο υπάρχει ποινική διαδικασία σε εξέλιξη; Πόσο για τα υπόλοιπα «επιδοτούμενα» πανομοιότυπα πανό που γέμισαν την Ελλάδα; Πόσο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ για το πανό στη 13 που έλεγε να πάμε και εμείς να βρούμε τους νεκρούς μας; Πόσο τιμωρήθηκαν όσοι εμετικά τραγουδούν για την οικογένεια του Προέδρου μας, του Σάββα κλπ κλπ; Πόσο τιμωρήθηκε η έμπνευση των ΑΕΚτζήδων να ρίχνουν αεροπλάνο και να σκοτώνουν τους κακούς Πειραιώτες; Πόσο τιμωρήθηκαν τα φετινά πανό που έθιγαν άνθρωπο της ομάδας μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ; Πόσο τιμωρήθηκαν τα πανό σε Ν.Σμύρνη, Καυτανζόγλειο με το «εμετικό» περιεχόμενο; Πόσο; ΞΕΧΑΣΑ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

ΥΓ.: Για τη δικιά μου τιμωρία δε θα πω τίποτα, αλλά για το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσει η ομάδα μου λυπάμαι ειλικρινά. Βέβαια η τιμωρία είναι δίκαιη. Η λέξη «γαμώ» είναι η πιο βαριά που έχει ακουστεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε αποδυτήρια...

Και δε θα ρωτήσω πόσο τιμωρήθηκε ο Σαββίδης που έλεγε on camera όσα έλεγε για τους εισαγγελείς, δε θα ρωτήσω πόσο τιμωρήθηκε ο υιός Σαββίδης με τις αναρτήσεις και με τα τραγούδια για το τι ονειρεύεται ότι κάνει σε Πασαλιμάνι και Αθήνα. Δε θα ρωτήσω πόσο τιμωρήθηκε ο Βράνιες για τους τάφους με το Θύρα 7 χαραγμένο πάνω τους, τη 10 Φεβρουαρίου, δυο μέρες μετά την 8η του Φλεβάρη που για εμάς είναι ημέρα σταθμός. Δε θα ρωτήσω, γιατί ξέρω πια... Καιρός να μάθετε και εσείς...»

Και τη δεύτερη: «Περισσός σπίκινγκ: 1) Άλαλα τα χείλη των λαλίστατων Υπουργών που είναι λαλίστατοι όταν εμπλέκονται Ολυμπιακοί 2) Που είναι οι ασβεστωμένες ιερόδουλες των ΜΜΕ να αναρωτηθούν σοκαρισμένες αν έχει κάμερες ο σταθμός και να φωνάζουν «έκρυψαν τις κάμερες του ΗΣΑΠ»;;; 3) ο Τσίπρας για τις μπογιές άκουσε, για τα αίματα στον Περισσό όχι; ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;»


πηγή: gavros.gr