Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξέχασε όσα έκαναν πέρυσι οι άνθρωποι και ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Δεν ξέχασε το στήσιμο που έκαναν στον Θρύλο, με σκοπό να χάσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέχασαν όλη τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον της αγαπημένης τους ομάδας. Και για αυτόν τον λόγο το κλίμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν καυτό για την ομάδας της Κρήτης.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών επέλεξαν να... λούσουν με ρούβλια από την εξέδρα τους ποδοσφαιριστές και τους ιθύνοντες του Πλατανιά, με εκατοντάδες ψεύτικα ρώσικα χαρτονομίσματα των 500 να πετιούνται προς το μέρος τους, αλλά και στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Ενα σαφές μήνυμα για τη... σχέση της διοίκησης των Κρητικών με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Εξάλλου, ποιος μπορεί να ξεχάσει τα... ραντεβουδάκια του υπαλλήλου του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου με παίκτες του Πλατανιά (Καρυπίδη, Στάθη κλπ), την ίδια ημέρα που είχαν κληθεί να καταθέσουν στην Αστυνομία;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει όλη τη μεθόδευση, όλη τη φαιδρή σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Ολυμπιακού; Ο κόσμος δεν ξέχασε, λοιπόν, και για αυτό φρόντισε να πικάρει τους φιλοξενούμενους με τα ρούβλια και τα συνθήματα. Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», εμφανίστηκαν και πανό που έκανα ειδική μνεία στις σχέσεις του Πλατανιά με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου σήκωσαν ένα μεγάλο πανό με τα ονόματα όσων κατέθεσαν στη σκευωρία.

πηγή: gavros.gr