Ο Tάκης Λεμονής έβαλε "φρένο" στους πανηγυρισμούς αμέσως μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Το πρωτάθλημα!


Ο Τάκης Λεμονής δεν πετάει στα σύννεφα. Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό ανέκαθεν ήταν ένας προπονητής που δεν ξέφευγε το μυαλό του. Όταν έμπαινε στα αποδυτήρια μετά από μεγάλες νίκες δεν θύμιζε τον Λεμονή που βλέπαμε λίγα λεπτά νωρίτερα που πανηγύριζε, λες και ήταν οπαδός στην ερυθρόλευκη εξέδρα.


"ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΟΡΤΑΙΝΑ"
Μπαίνοντας στα αποδυτήρια το είπε άλλωστε και στους παίκτες του: "Σας έβλεπα και δεν σας χόρταινα! Μπήκατε με τη νοοτροπία που έπρεπε, είχαμε τη μαχητικότητα που έπρεπε για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν σας κρύβω όμως ότι το πίστευα πώς θα μπορούσαμε να την κερδίσουμε την Μπάρτσα. Κι αυτό το πίστευα, γιατί εσείς μου δώσατε αυτό το δικαίωμα. Μπράβο και πάλι μπράβο".

Ο 57χρονος τεχνικός όμως δεν σταμάτησε εκεί. Δεν ήθελε να μείνει στα συγχαρητήρια και στο "τι ωραία βραδιά προσφέρατε στον κόσμο μας". Θέλησε να πάει παρακάτω, να κοιτάξει το άμεσο μέλλον, ένα μέλλον που λέει "Πλατανιάς στο Καραϊσκάκη το μεσημέρι της Κυριακής (5/11, 15.00)". "Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα και μείνετε σε αυτό το 0-0 με την Μπαρτσελόνα. 

Σας το ξαναλέω μπράβο σας, αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεγελαστούμε όμως", συμπλήρωσε ο Λεμονής και πρόσθεσε: "Το ταμείο στο ποδόσφαιρο πάντοτε γίνεται στο τέλος. Κρατήστε όλη σας την ενέργεια για πανηγυρισμούς στο τέλος της σεζόν. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει στην πορεία της σεζόν και κυρίως στο πρωτάθλημα".πηγή: sport24.gr