Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο γήπεδο της Σπόρτινγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Ο Φελίπε Πάρντο σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν αγωνίστηκαν όπως θα ήθελαν,  δεν πίστεψαν στις δυνάμεις τους και για αυτό δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τον αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Φελίπε Πάρντο τόνισε: Για το ματς με την Σπόρτινγκ: «Σήμερα πραγματικά παίξαμε έναν δύσκολο αγώνα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες τους, που σίγουρα έχουν. Δεν επιτεθήκαμε από τα άκρα, δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Επρεπε να ήμασταν περισσότερο επιθετικοί, όμως δεν τα καταφέραμε, δεν κάναμε ένα καλό ματς και είμαστε απογοητευμένοι γι’ αυτό.

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Μας μένει ένα μάθημα ότι στα ματς στο Champions League πρέπει να παίζεις με πολύ πάθος και ψυχή. Μπορούσαμε σίγουρα κάτι καλύτερο, όμως δεν πιστέψαμε στις δυνάμεις μας. Δεν έχει τελειώσει η πορεία μας στη διοργάνωση, έχουμε ακόμη ένα ματς. Πρέπει να υποδεχτούμε την Γιουβέντους και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»
πηγή: gavros.gr