Ο σκόρερ των Νέων του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία, Αλέξανδρος Βοΐλης, μετά το τέλος της αναμέτρησης και το ισόπαλο 1-1 για το Youth League, ρωτήθηκε που αφιερώνει το γκολ που πέτυχε και έκανε μία ώριμη δήλωση για την ηλικία του.

Μιλάμε για ένα παιδί μόλις 17-18 ετών και δήλωσε: «Θέλω να αφιερώσω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Και εγώ και η οικογένεια μου βιώσαμε την καταστροφή στη Μάνδρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές».

Άλλο παιδί στη θέση του μπορεί να ένιωθε χαρούμενος γιατί όπως και να το κάνουμε το να σκοράρεις σε μία επίσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση και κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ακαδημίες του κόσμο, δεν είναι και λίγο! Όμως ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε την ανάγκη να αφιερώσει το γκολ του στους πληγέντες της φονικής πλημμύρας.

Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η δήλωση, διότι όπως τόνισε και ο ίδιος έζησε από κοντά αυτή την καταστροφή που υπήρξε στη Μάνδρα Αττικής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...πηγή: redking.gr