Ο Τάκης Λεμονής μίλησε και στην συνέντευξη Τύπου για την εικόνα του Ολυμπιακού στα Χανιά και το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ / Κισσαμικό αλλά και τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Λεμονής είπε: -Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Γενικά η αντιμετώπιση του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα τον κρατήσω πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι καλό παράδειγμα για το πόσο σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς. Ίσως ήταν σε μία κατάλληλη στιγμή και σε μία διοργάνωση που θα μας χρησιμεύσει για το μέλλον Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή για τη συνέχεια».
 
-Για το γκολ και τα δύο δοκάρια του Τζούρτζεβιτς: «Το γκολ είναι η τροφή του επιθετικού. Είναι πολύ σημαντικό που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι ένας παίκτης χρήσιμος για εμάς».
 
-Για την αντίδραση του Τζούρτζεβιτς στο τέλος του αγώνα: «Ήταν εκνευρισμένος από το δοκάρι. Είναι λογικό ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει κι άλλο γκολ. Ήθελε να βάλει και άλλο γκολ. Είναι θετικό γιατί είναι επιθετικός».
 
-Για κάποιους παίκτες που πήραν την ευκαιρία τους σήμερα: «Αυτό είναι κάτι που απασχολεί εμάς. Σίγουρα από κάποιους είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιους άλλους όχι. Αλλά είναι και οι συνθήκες που δημιουργούνται στο να δεις έτσι ξεκάθαρα τα πράγματα».
 
-Για το πώς είδε τον αντίπαλό του σήμερα: «Νομίζω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και αρκετά καλή στο τακτικό κομμάτι και φαίνεται πως έχει δουλευτεί αρκετά καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».
 
-Για το πώς είδε τους παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στον ΑΟΧ / Κισσαμικό: «Να σας πω την αλήθεια αυτό που κοιτάω είναι τι κάνει η δική μου ομάδα. Σίγουρα όλα αυτά τα παιδιά τα ξέρω και είναι σημαντικό να τα βλέπουμε γιατί ανήκουν στην ομάδα και θέλουμε να δούμε αν μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον τον Ολυμπιακό».
πηγή: gazzetta.gr