Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν αρκετά εκνευρισμένος στο τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Κισσαμικό όμως αυτό δεν έγινε γιατί είχε κάποιο επεισόδιο αλλά αντίθετα από υπερβάλλον ζήλο για να σκοράρει αλλά και για το πώς τον αντιμετώπιζαν οι αντίπαλοι. Όλο το ρεπορτάζ.

Ο Τζούρτζεβιτς είχε τέτοια ένταση προς το τέλος από την... φόρτισή του στο ματς με τον ΑΟΧ / Κισσαμικό και από τα δοκάρια που είχε με αποκορύφωμα το 2ο αλλά και το πόσο σκληρά τον έπαιζαν ο αντίπαλοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ειδικά ο Παντελάκης με τον οποίο είχαν και έντονο διάλογο. Ο Σέρβος άσος ήθελε να συνεχίσει με παραπάνω από ένα γκολ διότι είναι τώρα το κατάλληλο momentum του. Για τον λόγο αυτό του βγήκε αυτή η αντίδραση.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς στα αποδυτήρια ηρέμησε και έδειξε μεταμέλεια για ότι πήγε απευθείας εκεί μετά το τέλος του αγώνα αλλά και για το πως λειτούργησε. Εξάλλου όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για ένα χαμηλών τόνων και καλό παιδί. Στην ομάδα του Ολυμπιακού πάντως έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι και από το πάθος του αλλά και το πόσο πολύ προσπαθεί και θέλει να πετύχει.
πηγή: gazzetta.gr