Να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά προσπάθησαν ορισμένοι δήθεν αντικειμενικοί, οι οποίοι έγραψαν ότι συνέβησαν διάφορα στον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Η ανακοίνωση του Σύνδεσμου Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας, ωστόσο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και γκρέμισε την προπαγάνδα των… αντικειμενικών.

Οι φίλοι των Μπλαουγκράνα, λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση, ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία στον πρόσφατο αγώνα των ομάδων στον Ναό, για την 4η αγωνιστική τους Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista D’ Atenes), επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν ώστε ο Σύνδεσμος να δώσει το «παρών» στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση Oλυμπιακός – F.C. Barcelona, για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις 31/10/2017.

Θερμό ευχαριστώ απευθύνεται στα μέλη του Συνδέσμου από όλη την Ελλάδα για τη συνεργασία τους και την άψογη συμπεριφορά τους, καθώς και για τη βοήθειά τους ώστε η παρουσία του Συνδέσμου να είναι άρτια οργανωμένη. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, που φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά των μελών του Συνδέσμου στο γήπεδο όσο και για την ασφαλή αποχώρηση από αυτό.

Επίσης, ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη φιλοξενία και τα ΜΜΕ που όλο αυτό το διάστημα βοήθησαν ώστε να γίνει γνωστή η προσπάθεια του Συνδέσμου μας, προκειμένου να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του F.C. Barcelona να δουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα».πηγή: gavros.gr