Ο Ολυμπιακός με επίσημη ενημέρωσή του γνωστοποίησε ότι καλύφθηκαν όλες οι ανοιχτές θέσεις ΑμΕΑ για την παρακολούθηση της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη το Σάββατο.

Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση: H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" το Σάββατο 18/11/17 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους / AμEA της ομάδας για τα εξής:
 
Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.μ.Ε.Α.), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, και έχει προβλεφθεί να εξυπηρετούν 40 άτομα με τους συνοδούς τους, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – Α.Μ.Ε.Α έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
 
Άλλοι φίλαθλοι – Α.μ.Ε.Α, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.
πηγή: gazzetta.gr