Με στόχο το τρίποντο που θα τον κρατήσει ζωντανό στην Ευρώπη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο "Jose Alvalade" κόντρα στην Σπόρτινγκ. Ετοιμάζει... ζαβολιά ο Λεμονής, ανήσυχος ο Ζεζούς. (videos)

Ο Λεμονής και οι παίκτες του δεν συζητούν ούτε για θετικό αποτέλεσμα, ούτε για μια καλή εμφάνιση. Μόνο για τον τρόπο που θα καταφέρουν να φύγουν νικητές από το "Jose Alvalade". Και ενώ γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού σε συνδυασμό με το must win χαρακτήρα που έχει, την ίδια στιγμή δεν βάζουν τον εαυτό τους σε καθεστώς πίεσης αλλά σε αυτό της αποφασιστικότητας.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αλλά και δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Το πρώτο στοιχείο το έβγαλε στο Φάληρο, το δεύτερο στα ματς που ακολούθησαν με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Ενδεχομένως να αδικείται και από την βαθμολογική της συγκομιδή. Γι' αυτό και οι "ερυθρόλευκοι" κρατάνε χαμηλά τους τόνους, αφού μπορεί το απόλυτο ζητούμενο να είναι η νίκη αλλά αυτή σίγουρα αυτή δεν θα επιτευχθεί με... φανφάρες και ηρωισμούς.

ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Τάκης Λεμονής έχει φροντίσει να κρατήσει σε εγρήγορση αλλά και προσγειωμένους τους παίκτες του. Τους έχει δώσει να καταλάβουν ότι θα απαιτηθεί η ίδια, ίσως και μεγαλύτερη, πνευματικά και αγωνιστικά, προσπάθεια με αυτή που κατέβαλαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα αν θέλουν να φύγουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα από την Λισσαβώνα.

Ο 57χρονος τεχνικός έχει τονίσει κατ' επανάληψη στους παίκτες του ότι δεν θέλει να τους βλέπει πιεσμένους για τη νίκη, αλλά διψασμένους. Να πιστέψουν ότι μπορούν να πληρώσουν την Σπόρτινγκ με το ίδιο νόμισμα.