Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το ήθελε, το πάλεψε και το πήρε κι ας έβαλε δύσκολα στον εαυτό του! Όμως ας σταθούμε μία στιγμή και να πούμε ένα μπράβο στον πρωταγωνιστή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τον Λεονάρντο Κούτρη!


Έναν πραγματικό αγωνιστή που ήρθε ως δεύτερη λύση (ή και για να πήγαινε δανεικός αν δεν έπειθε) για το αριστερό άκρο και έχει φτάσει να είναι από τις κολώνες της ενδεκάδας. Ο πιτσιρικάς ήρθε από τον ΠΑΣ και στα πρώτα του παιχνίδια έδειχνε τρομερή θέληση για τη νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και κάποια κενά ως προς την κάλυψη της πλευράς του.


Δεν πτοήθηκε έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε, ίδρωσε, πάλεψε και έει καταφέρει να είναι από τους διακριθέντες του ΘΡΥΛΟΥ τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και μετά τον αγώνα στο Καμπ Νού που δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Ντεουλοφέου, ήρθε στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα και μασούσε σίδερα. Δείχνε αυταπάρνηση και πάθος. Το καταλαβαίνες και σήμερα και μάλιστα πολύ πριν βάλει το γκολ που έκρινε το ματς.


Έβλεπες πως «σκύλιαζε» σε κάθε σπριντ του σε κάθε κόντρα του με αντίπαλο ακόμα και στην προσπαθειά του να βγάλει όσο το δυνατόν πιο καλοστοχευμένες σέντρες. Πήρε το πέναλτι στο 52' και αφού δεν κατάφερε να κρίνει με αυτή την ενέργεια το ματς είπε να το πάρει εντελώς πάνω του και στο 84' έδωσε το τρίποντο στον ΘΡΥΛΟ!