Ο Λεμονής θα φρεσκάρει σίγουρα την ενδεκάδα (φάνηκε από το ότι άφησε 9 βασικούς εκτός αποστολής) και μία από τις εκπλήξεις που θα δούμε με τον Κισσαμικό θα είναι ίσως και η χρήση ενός από τα παιδιά της ακαδημίας στην άμυνα.

Υπάρχει η περίπτωση ο Λεμονής να ρίξει στο ματς με τον Κισσαμικό τον 19χρονο Στάθη Λάμπρου. Ο Λάμπρου που προέρχεται από τους Νέους και είναι από τα βασικά στελέχη τους με 8 ματς φέτος και 1 γκολ έχει πάρει ξανά... γεύση αποστολής της πρώτης ομάδας με τον Αχαρναϊκό. Ο Λάμπρου παίζει αμυντικός χαφ ή κεντρικός χαφ αλλά αγωνίζεται και στην άμυνα. Στους Νέους έχει παίξει και στόπερ.

Ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται τον νεαρό για βασικό αρ. μπακ στο Κισσαμικός - Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Με βάση τα όσα δοκίμασε ο Λεμονής μπορεί να δούμε μία 11άδα με Καπίνο κίπερ, Ομάρ δεξιά (σ.σ. ή Φιγκέιρας), Ένγκελς, Νικολάου (σ.σ. και ο Σισέ διεκδικεί θέση) και Λάμπρου. Στον άξονα οι Ζιλέ, Ανδρούτσος και Μάριν, στα... φτερά οι Μπεν και Καρσελά και φορ ο Τζούρτζεβιτς. Και ο Νικολάου βέβαια θα μπορούσε να πάει αριστερά και ακόμα και ο Φιγκέιρας αλλά βέβαια όσα ματς πήγε αριστερά ο Πορτογάλος δεν του πήγαν τόσο καλά.
πηγή: gazzetta.gr