Ο Λεμονής έκανε δοκιμές την Δευτέρα, θολώνοντας τα νερά όμως ως προς τις τελικές προθέσεις του για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Κρίνεται την τελευταία στιγμή του Οφόε.

Ο Προτό θα συνεχίσει βασικός ενώ για την τετράδα της άμυνας το προβάδισμα έχουν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς και Κούτρης. Για το κέντρο η συμμετοχή ή όχι του Οφόε θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εφόσον ο Βέλγος είναι ΟΚ θα παίξει βασικός. Ο Τάκης Λεμονής προφανώς και θα περιμένει τον Οτίτζα Οφόε για να δει εάν μπορεί να αγωνιστεί βασικός ή όχι. 

Αλλιώς υπάρχει η τριάδα των Ρομαό, Ταχτσίδη και Ζιλέ για τον άξονα. Οι Σεμπά και Πάρντο είναι δυνατοί υποψήφιοι για τα άκρα με τον πιο μεγάλο... γρίφο να παραμένει αυτός του παίκτη στην γραμμή κρούσης. Την Δευτέρα ο Λεμονής δοκίμασε για εκεί και τον Τζούρτζεβιτς και τον Μπεν.
Κάποιες πηγές μιλούν ακόμα για την πιθανότητα νέου... τρικ για την επίθεση ενώ ο έμπειρος κόουτς δεν φαίνεται να έχει εγκαταλείψει και την πιθανότητα για την εκδοχή με το ψευδοεννιάρι για άλλη μια φορά, θέση που μπορεί να καλύψει και ο Φορτούνης. Και ο Φορτούνης και ο Μάριν πάντως είναι στο μυαλό του Λεμονή για το ματς αυτό με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα.
πηγή: gazzetta.gr