Στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κέρκυρα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο από Υπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες έχουν διαφορετική συμπεριφορά όταν παίζουν με τον Θρύλο και διαφορετική όταν αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δύο μέτρα και δύο σταθμά που υπάρχουν σχετικά με τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους οπαδούς άλλων ομάδων, λέγοντας ότι οι αρχές χθες σταμάτησαν επτά αυτοκίνητα που πήγαιναν στην Εδεσσα για τον αγώνα της ομάδας χάντμπολ, αλλά αντίθετα άφησαν κανονικά 400 οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρεθούν στην Αθήνα!

Κλείνοντας, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πρώτος και θα κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο από όλους. Έναν λυσσαλέο πόλεμο, ο οποίος γίνεται από Υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων μέχρι και ομάδες, οι οποίες παίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό και με άλλο τρόπο όταν παίζουν με άλλες ομάδες. Βλέπετε όλοι τις συμπεριφορές στα γήπεδα από ανθρώπους που κρίνουν αποτελέσματα και βλέπετε και τη συνέχεια που δίνεται μετά στην ανάπτυξή τους στον Τύπο και στα ΜΜΕ. Επίσης, είναι τελείως διαφορετική η συμπεριφορά στους φιλάθλους μας. 

Χθες, επτά αυτοκίνητα με φιλάθλους του Ολυμπιακού σταμάτησαν στην εθνική οδό, γιατί θεωρήθηκαν οργανωμένη μετακίνηση και πήγαιναν σε έναν αγώνα χάντμπολ. Τελικά, πήγαν 40 άνθρωποι και δεν έγινε τίποτα. Σήμερα, στην Αθήνα ήταν 400 άνθρωποι άλλης ομάδας, ουδείς από την κυβέρνηση και την Αστυνομία ασχολήθηκε, που έκαναν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. 400 άτομα και πήγαν και οργανωμένα στο γήπεδο. Προφανώς, υπάρχουν άλλοι κανονισμοί για εμάς και άλλοι για τις άλλες ομάδες. Ο,τι και να γίνει να ξέρουν στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές και αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μηνύματα ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος, γιατί τα βλέπει όλα αυτά που γίνονται και τη συμπεριφορά άλλων απέναντί στον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ανάφερε: «Βλέπετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού φέρεται άψογα. Παρόλα αυτά, ως πότε θα φέρεται άψογα; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα».


πηγή: gavros.gr