Οι ΓΑΥΡΟΙ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γέμισαν το ΣΕΦ και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν συνθήματα και να ενθαρρύνουν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να τους ευχαριστήσουν, γνωρίζοντας την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Ο προβληματισμός είναι μεγάλος στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να κάνουν πολύωρο meeting στο ΣΕΦ και να αναλύουν τα λάθη που έγιναν στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ανακάμψει η ομάδα.

Η ομάδα θα προσπαθήσει να αντιδράσει και θέλει δίπλα της τον κόσμο του συλλόγου! Οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις! Ολοι μαζί ενωμένοι, για να ανακάμψει ο Ολυμπιακός και να χαρίσει και πάλι σε όλους πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις! Συσπείρωση, στήριξη και όλοι μαζί μια γροθιά για το καλό της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση και οι πρόεδροι στηρίζουν απόλυτα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος πλέον καλείται να βρει απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση.πηγή: gavros.gr