Ο ΘΡΥΛΟΣ σήμερα κατέφερε ένα τεράστιο επίτευγμα καθώς όχι μόνο πήρε ισοπαλία από την - ίσως - καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο αλλά κατάφερε να την κρατήσει και στο μηδέν κάτι το οποίο ελάχιστοι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Άλλο όμως είναι το μεγαλύτερο κέρδος του.

Πέρα από αυτό το εκπληκτικό επίτευγμα, ο ΘΡΥΛΟΣ είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα το οποίο θα τον βοηθήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ για τη συνέχεια. Οι παίκτες έδειξαν για πρώτη φορά να γυαλίζει το μάτι τους. Παρά το μέγεθος του αντιπάλου δεν έδειξαν το φόβο που είχαν στο Τορίνο και το Καμπ Νόου αλλά αντίθετα έδειξαν το πάθος και τον τσαμπουκά που θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Ίσως η ομιλία που έκαναν λίγο πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα να έπιασε τόπο καθώς είδαμε τον ΘΡΥΛΟ να έχει παίκτες-μαχητές μέσα στο γήπεδο δείχνοντας πως όταν θέλει μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Αυτό το μάτι που «γυάλιζε», αυτό το πάθος και η μαχητικότητα είναι που έφεραν την ισοπαλία σήμερα και αυτά μπορούν να τον οδηγήσουν να παίρνει τις νίκες στο πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που τον πολεμούν όλοι και που με τον κατάλληλο τσαμπουκά και το πάθος θα το πάρει και πάλι!