Το σύνθημα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού λέει «η γη πολύ μικρή για να σ' αφήσω» και το δείχνουν στην πράξη! Όπως επίσημα ανακοινώθηκε θα υπάρξει εκδρομή για δύο αγώνες του Θρύλου στο εξωτερικό, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, διοργανώνεται εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και κατά την επιστροφή του από την Πορτογλία ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» και στο ματς του μπάσκετ για την Ευρωλίγκα με την Αρμάνι Μιλάνο! Διαβάστε την ανακοίνωση που υπήρξε από το «Porto Leone»:

«Για ακόμα μια χρονιά θέλουμε ο ΘΡΥΛΟΣ να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορειά και μετά τη φάση των ομίλων... Για τον λόγο αυτό θα είμαστε δίπλα στην ομάδα για το διπλό... Θα διοργανωθούν δύο εκδρομές... Μία μονοήμερη με κόστος 220 ευρώ (συν εισιτήριο αγώνα) και μία διήμερη με κόστος 320 ευρώ (συν εισιτήριο αγώνα)...

Η διήμερη θα είναι μια εκδρομή που όσοι θα είναι δε θα ξεχάσουν ποτέ... Όσοι θα πάρουν μέρος θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τον αγώνα μπάσκετ με τη Μιλάνο... Τετάρτη πρωί αναχωρούμε για Λισαβόνα και Πέμπτη επιστρέφουμε με ενδιάμεση στάση το Μιλάνο... Λισαβόνα - Μιλάνο σαν να λέμε Καραϊσκάκη - ΣΕΦ: Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ' ΑΦΗΣΩ...».
πηγή: redking.gr