Ο ΘΡΥΛΟΣ μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα προσπαθεί πλέον να γυρίσει το διακόπτη και με διπλές προπονήσεις από τον Λεμονή να βγάλει άλλη αγωνιστική εικόνα και να ανακάμψει. Βέβαια, όχι μόνο έχει λίγο χρόνο για να το κάνει αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι... φωτιά!


Σίγουρα μετά τη διακοπή θα ήταν καλύτερο ο Ολυμπιακός να έχει ματς με κάποιους «εύκολους» αντιπάλους έτσι ώστε να μπει πιο ομαλά σε μία τροχιά νικών και να πάρει ψυχολογία η ομάδα όμως δυστυχώς το επόμενο 20ήμερο θα είναι σκέτη φωτιά.


Και αυτό γιατί μετά την επιστροφή από τις εθνικές ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στη Νέα Σμύρνη στη δύσκολα έδρα του Πανιωνίου (14/10) που φέτος δείχνει πως η περσινή καλή πορεία δεν ήταν πυροτέχνημα και πλέον έχει μάθει να είναι ομάδα που παίρνει αποτελέσματα. Στη συνέχεια, πάει στις 18/10 στην Ισπανία να παίξει με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου για την 3η αγωνιστική του Champions League.


Ακολούθως, στις 22/10, ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΟΚ σε ένα δυνατί αγώνα που θέλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο Ναό ενώ στις 28/10 έχει στα... καπάκια ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό (λογικά στο ΟΑΚΑ) που σίγουρα είναι αποδυναμωμένος αλλά πάντα «σκυλιάζει» όταν παίζει με εμάς. Το 5ο δυνατό ματς έρχεται μόλις 3 ημέρες αργότερα καθώς ο ΘΡΥΛΟΣ θα υποδεχτεί με τη σειρά του τη Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του Champions League. (Για την ιστορία το πρόγραμμα πριν τη νέα διακοπή για τις εθνικές θα κλείσει με ακόμα ένα εντός του ΘΡΥΛΟΥ με τον Πλατανιά στις 5/11).


Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, ο ΘΡΥΛΟΣ δεν πρόκειται να πάρει ανάσα καθώς από τις 14/10 και για τις επόμενες 17 ημέρες θα δώσει 5 ματς φωτιά που είναι ντέρμπι και πλέον κυνηγάει όσο τίποτα τους βαθμούς για να φτάσει και πάλι στην κορυφή ενώ μεσολαβούν και τα κορυφαία φετινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια (από άποψη αντιπάλου) με την παγκόσμια δύναμη Μπαρτσελόνα.