Το σοκ του τραυματισμού του Κιμ Τιλί, έχει θορυβήσει για τα καλά άπαντες στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος φόργουορντ υπέστη απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του και το πρόβλημά του θα το λύσει μέσω χειρουργικής επέμβασης. Ο αθλητης θα μείνει εκτός παρκέ τουλάχιστον για 4 μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα είναι μείον έναν παίκτη στο ρόστερ του.

Πως θα το χειριστούν οι «ερυθρόλευκοι»; Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα προβούν σε απόκτηση του αντικαταστάτη του. Χωρίς βιασύνη και με έναν παίκτη που καλύπτει τα θέλω του Ολυμπιακού και όχι της αγοράς. Δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει προσθήκη απλά για τους τύπους. Επιπρόσθετα, με το πρόβλημα του Τιλί ακόμα… ζεστό, όλοι στον «στρατόπεδο» των Πειραιωτών είναι θορυβημένοι. Πράγμα που σημαίνει, ότι η αντίδραση δεν θα είναι άμεση. Θέλει σκέψη, μελέτη και ουσιαστικές κινήσεις.

Είπαμε, προέχει ο προγραμματισμός και η χημεία της ομάδας, που όπως και να έχει, κλονίστηκε με την δεδομένη απουσία του Κιμ Τιλί. Εν καιρώ θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον αντικαταστάτη του. Υπενθυμίζουμε πως παίκτης της Ευρωλίγκας, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην έναρξη του δεύτερου γύρου, ενώ από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση, μπορεί άμεσα να δηλωθεί και να παίξει.
πηγή: gavros.gr