Ο Τάκης Λεμονής έκανε την έκπληξη στον τελευταίο αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα αφήνοντας εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη, έναν εκ των πρωταγωνιστών του ΘΡΥΛΟΥ τα τελευταία χρόνια καθώς έχει μείνει μακριά από την καλή του απόδοση.

Μάλιστα το γεγονός πως δεν βοήθησε την ομάδα όπως θα έπρεπε σε συνεργασία με το ότι ο Λεμονής δεν είδε όση προσπάθεια θα ήθελε από τον Τρικαλινό άσο τον οδήγησαν να τον αφήσει εκτός αποστολής. Βέβαια, ο Φορτούνης παραμένει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για τη μεσοεπιθετική εικόνα του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε και από τη δημιουργική δυσκολία που είχε η ομάδα την Κυριακή με τους Περιστεριώτες.

Ο Φορτούνης, λοιπόν, που τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται με την Εθνική αναμένεται μόλις επιστρέψει να βρίσκεται κανονικότατα στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Λεμονής φαίνεται να πέρασε στον Φορτούνη το μήνυμα που ήθελε σχετικά με το αν έχει τη θέση του δεδομένη, ενώ και ο άσος του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας τις τελευταίες ημέρες ώστε να επανέλθει δυναμικά και να βοηθήσει την ομάδα όπως μας έχει δείξει ότι μπορεί.