Ο Τάκης Λεμονής κάνει εντατικές διπλές προπονήσεις με τους παίκτες στο Ρέντη αυτές τις ημέρες προσπαθώντας να τους ενδυναμώσει τόσο αγωνιστικά και τακτικά όσο και ψυχολογικά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τάκης Λεμονής φέρεται αποφασισμένος να δουλέψει ακόμη περισσότερο το 4-3-3 που λάνσαρε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Πιστεύει, ωστόσο, ότι αν οι παίκτες του παραμείνουν προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα (σ.σ. δέχθηκαν μόλις δυο τελικές στην εστία, αλλά η μία κατέληξε στα δίχτυα) και βελτιωθούν στο επιθετικό σκέλος, η συνέχεια θα είναι φανερά καλύτερη.

Γι' αυτό το λόγο, δουλεύει πολύ στο επιθετικό σκέλος, με σκοπό οι παίκτες του να αποκτήσουν χημεία και αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα γίνει εφικτό το να διασπάσουν καλά οργανωμένες άμυνες κι όχι απλώς να κουβαλούν τη μπάλα, χωρίς να ξέρουν πολλές φορές τι να την κάνουν...

Ενδεικτικό της καλής διάθεσης που δείχνουν οι "ερυθρόλευκοι" στις προπονήσεις του τελευταίου διημέρου, είναι το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να τους χαρίσει την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ωστόσο, όλο το πρόγραμμα ήταν εστιασμένο στο επιθετικό σκέλος με πολλές... επαναλήψεις για γρήγορη εκμάθηση, καθώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, ενώ απουσιάζουν και επτά διεθνείς (Καπίνο, Φορτούνης, Ταχτσίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Ελαμπντελαουί).

Κάπως έτσι θα συνεχιστεί η δουλειά και τις επόμενες ημέρες. Το ευχάριστο είναι ότι και οι τραυματίες έχουν επιστρέψει στο πρόγραμμα με τελευταίο τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε, έβγαλε την Πέμπτη το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης...πηγή: contra.gr