Ο Τάκης Λεμονής έχει δώσει κάποιες ενδείξεις 11άδας, όπως έχουμε ήδη μεταφέρει, όμως την Παρασκευή στον Ρέντη επιχείρησε να αποκρύψει τις τελικές του προθέσεις.

Σας αναφέρουμε ότι αν και ο κόουτς Λεμονής δεν έχει κάνει ακόμα τις πλέον καθοριστικές δοκιμές έχει μία προσέγγιση για την 11άδα του κομβικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ένα βασικό σχήμα με Προτό πορτιέρε, Ομάρ και Φιγκέιρας τα δύο ακραία μπακ αν και ο Κούτρης διεκδικεί θέση και στόπερ ο Μποτία με τον Ένγκελς ή τον Νικολάου. Άξονας με Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε και δεκάρι Φορτούνης, ο ένας εξτρέμ ο Πάρντο και ο άλλος ο Καρσελά (σ.σ. με τον Μάριν να έχει τις πιθανότητές του) και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Την Παρασκευή στον Ρέντη ο Έλληνας τεχνικός πάντως επέλεξε να αποκρύψει επιμελώς τα τελικά του πλάνα. Έδειξε σαν κάτι να περιμένει και σαν να ετοιμάζει μία ή και δύο εκπλήξεις. To moto του προς τους παίκτες του παραμένει το «όλοι θα χρειαστείτε»! Φαίνεται πως οι τελικές δοκιμές πάνε για Σάββατο, αν και οι ενδείξεις και οι πληροφορίες που υπάρχουν μιλούν για την παραπάνω ενδεκάδα.
πηγή: gazzetta.gr