Ο Κώστας Μανωλάς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα μπαράζ της Εθνικής.
Αγωνία στο στρατόπεδο της Εθνικής ενόψει των αναμετρήσεων για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας απ' τον αγώνα της Ρόμα με τη Νάπολι για την 7η αγωνιστική της Serie A και σήμανε άμεσα συναγερμός στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Έλληνας στόπερ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Αυτό σημαίνει πως η συμμετοχή του στην αποστολή της Εθνικής τίθεται εν αμφιβόλω.

Τα πρώτα ματς για τα μπαράζ θα διεξαχθούν 9, 10 και 11 Νοεμβρίου, ενώ οι ρεβάνς 12, 13 και 14 Νοεμβρίου. Σε ό,τι αφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη Ρόμα, θα απουσιάσει σίγουρα απ' τους αγώνες με Τσέλσι για το Champions League (18/10 & 31/10), καθώς κι απ' τα παιχνίδια με Τορίνο (22/10), Κροτόνε (25/10), Μπολόνια (28/10) και Φιορεντίνα (05/11) για το ιταλικό πρωτάθλημα.


πηγή: sport24.gr