Άλλος Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί μετά τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να δουλέψουν μαζί με τον Τάκη Λεμονή και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους, προκειμένου να πετύχουν και τη φετινή σεζόν τους στόχους τους.

Η απουσία των πολλών διεθνών παικτών από την ομάδα έκανε πιο δύσκολο το έργο του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος ωστόσο γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει τον Θρύλο να ανακάμψει και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, όμως, το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ καλό και όλοι πιστεύουν ότι ο διακόπτης θα γυρίσει και η ομάδα θα επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις.

Το Σάββατο, λοιπόν, στις 14 Οκτωβρίου αναμένεται οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν αρκετά βελτιωμένοι στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» δείχνοντας τη δουλειά που έχει γίνει από τον Τάκη Λεμονή και τους συνεργάτες του το διάστημα που βρίσκονται ξανά στον Θρύλο.


πηγή: gavros.gr