Το εγκώμιο του Παπ Αμπού Σισέ έπλεξε ο Σάββας Θεοδωρίδης κατά τη βράβευση του νεαρού σέντερ μπακ ως MVP της 8ης αγωνιστικής! Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρομοίασε τον αμυντικό του Θρύλου με τον Γιάγια Τουρέ και τόνισε ότι ο 22χρονος Σενεγαλέζος θα αφήσει εποχή! Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Σισέ παίζει σαν άντρας και θα… καταπιεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Σαββάτου.

«Ήταν η μεγάλη μου συμπάθεια από τις φετινές μεταγραφές. Είναι ένα σεμνό και πάρα πολύ καλό παιδί. Επαγγελματίας 100%, παρότι είναι πολύ νεαρός ακόμα σε ηλικία. Ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα στον Ολυμπιακό, μπροστά στην πραγματική του αξία και θα με θυμηθείτε. Δείτε το μπόι του. Το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι μου θυμίζει τον παλιό Ολυμπιακό, γιατί παίζει σαν άντρας!

Μου θυμίζει εποχές Ανατολάκη και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.  Εχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από τέτοιους παίκτες και σέντερ μπακ. Θυμόσαστε που έλεγα ότι χωρίς τον Αβραάμ ή τον Ανατολάκη δεν πάω στην Θεσσαλονίκη με τίποτα.

Με αυτούς πάω όπου να ‘ναι! Είναι από αυτούς τους παίκτες. Είναι ένα πάρα πολύ φιλότιμο παιδί και θα αφήσει εποχή. Πιστέψτε με, μετά τον Τουρέ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει να έρχονται στον Ολυμπιακό. Το Σάββατο θα είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα τους καταπιεί μόνος του».
πηγή: gavros.gr