Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση της διευκρίνισε ότι από την Παρασκευή (27/10) τίθενται προς διάθεση τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (31/10, 21.45).

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα (31/10, 21.45). Την Παρασκευή (27/10) οι φίλοι των ερυθρολεύκων που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν τη θέση τους μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου. Φυσικά, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και τιμώνται 50 και 60 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην BARCELONA που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 31/10/17 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής: Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) την Παρασκευή 27/10 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον χρησιμοποιήσει ισάριθμες ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και το ΑΜΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 50 €, 60 €.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το Internet (www.osfp.gr ) Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.  Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".
πηγή: sport24.gr