Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και όλοι βάζουν πλώρη για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης στην Ισπανία εναντίον της Μπαρτσελόνα για το Champions League! Ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται λοιπόν την αλλαγή του συστήματος απέναντι στην ομάδα του Βαλβέρδε!

Ο κόουτς Λεμονής σκέφτεται από τώρα ένα πιο αμυντικογενές σχήμα με Μπαρτσελόνα. Όσο πιο αμυντικογενές γίνεται. Τόσο που να εξετάζει ακόμα και σχήμα με τρεις στόπερ και δύο ακραίους αμυντικούς για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός. Όσο πιο συντηρητικά γίνεται δηλαδή κάτι λογικό.

Σε αυτό το πλαίσιο παίκτες όπως οι Ζντιέλαρ, Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε θα είναι σε πρώτη γραμμή. Ή παίκτες όπως ο Σεμπά που μαρκάρουν περισσότερο μπροστά.

Εκτός των άλλων πάντως στον Ρέντη ο Τάκης Λεμονής είχε να πει πολλά στους παίκτες του για το πως το 1-3 στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός έγινε 3-3. Παρατηρήσεις ως προς τον τρόπο αντίδρασής τους αλλά και έξτρα δουλειά για τα επίπεδα αντοχής της ομάδας και γιατί σε ματς με αντιπάλους τύπου Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί αλλά και γιατί υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα απαιτητικών αγώνων στη συνέχεια.

πηγή: gazzetta.gr