Το μήνυμα του Τάκη Λεμονή ότι «μας... καίει το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά δεν μπορούμε να δούμε στο θέμα της χρησιμοποίησης των παικτών μόνο το προσεχές 90λεπτο» δίνει ένα ξεκάθαρο στίγμα για τις προθέσεις που επικρατούν στον Ρέντη λίγο πριν από την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται «με το μαχαίρι στα δόντια» για τον αγώνα της Νέα Σμύρνης, ωστόσο ξέρουν ότι η εβδομάδα που έρχεται είναι «φωτιά» και πρέπει να γίνει η κατάλληλη κατανομή δυνάμεων και συντήρηση του ρόστερ με τέτοιο τρόπο, ώστε να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός ακριβώς όπως πρέπει και στo σπουδαίο παιχνίδι με την Μπαρσελόνα στην Ισπανία, αλλά και με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο!

Στην πραγματικότητα, το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού βλέπει μπροστά του και προετοιμάζεται για τρία ντέρμπι, κάτι που κάνει τους πάντες στον Ρέντη να βρίσκονται στην «τσίτα» και κανένας να μη θεωρεί τη θέση του εξασφαλισμένη στην11άδα!

Ο Τάκης Λεμονής φροντίζει διαρκώς να ανακατεύει την τράπουλα στις προπονήσεις και αναζητά την καλύτερη δυνατή συνταγή, ώστε όλοι οι παίκτες να παραμείνουν «φρέσκοι» και με αυξημένα κίνητρα έως την άλλη Κυριακή και τη μάχη με τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και τονίζει διαρκώς στους παίκτες του ότι δεν περισσεύει κανείς και ότι όλοι θα πάρουν ευκαιρίες.
πηγή: sportdog.gr