Ο ΘΡΥΛΟΣ χθες παρουσιάστηκε κακός στη Λεωφόρο και γνώρισε την ήττα με 1-0. Από έναν Παναθηναϊκό που έχει το χειρότερο - ποιοτικά - ρόστερ και χίλια προβλήματα στην πλάτη του. Μία ομάδα που ο ΘΡΥΛΟΣ θα έπρεπε να υποτάξει και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες όμως μπήκαν φοβισμένοι. Δεν έβγαλαν ψυχή και δείχνουν να μην βγάζουν την ποιότητα που μπορεί να έχουν. Το χειρότερο όμως: Κάποιοι δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το βάρος της φανέλας που κουβαλάνε. Και πιστέψτε με αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά για να τη βλέπουμε να κάνει τόσα άσχημα αποτελέσματα πριν καλά καλά φτάσουμε στη μέση της σεζόν.

Ο Σισέ φάνηκε να είναι ο μόνος που «σκύλιασε» στο χθεσινό παιχνίδι και έπαιζε με τσαμπουκά ενώ αποτελεί και τον πιο φορμαρισμένο της ομάδας που μαζί με τον Φορτούνη προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν. Αυτό πάντως δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να έχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας σε τέτοια ματς.

Σίγουρα ο Λεμονής δεν φέρει το 100% της ευθύνης. Σε κάποια σημεία ίσως και να βρίσκεται «εγκλωβισμένος» σε ένα ρόστερ που επέλεξε ο Χάσι. Όμως πρέπει να κάνει δουλειά και να δείξει βελτίωση με τον καιρό γιατί η ομάδα οφείλει να παίζει πιο όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα τόσο άνετα όσο το απαιτεί το όνομά της ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος είναι κατώτερος. Ας σοβαρευτούν, λοιπόν, μερικοί και να μάθουν ποια φανέλα φοράνε...