-Πως έζησε τον αγώνα: «Αυτό που θέλω να πω είναι, πως σήμερα πραγματικά ο Ολυμπιακός όπως πάντα, είχε την κατοχή, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 0-0. Παρόλο που θα μπορούσαμε, δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε και πραγματικά η αλήθεια είναι πως παίξαμε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος μας δυσκόλεψε πολύ το παιχνίδι και χάσαμε τον αγώνα».

-Για το εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τη διαφορά στη βαθμολογία: «Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, βρισκόμαστε σε δύσκολες στιγμές, τα παιχνίδια του UEFA Champions League είναι δύσκολα πάντα με μεγάλες δυσκολίες. Όμως αυτή τη στιγμή, είμαστε ενωμένοι, είμαστε γεμάτη όρεξη και διάθεση να δουλέψουμε. Έχουμε λίγο χρόνο μετά τη διακοπή και θέλουμε όταν επιστρέψουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με το νέο μας προπονητή και να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο πιο βελτιωμένοι γίνεται για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

-Για το κατά πόσον η διακοπή του πρωταθλήματος θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα: «Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με το νέο προπονητή μας, όμως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα έτσι. Εμείς έχουμε πάντα την κατοχή, έχουμε πάντα την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως οι αντίπαλες ομάδες κλείνονται πολύ, μας δημιουργούν πολλά προβλήματα στην επίθεση, δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνά τους, σήμερα η αλήθεια είναι πως μας έλλειψε και η τύχη. Ήμασταν άτυχοι. Εάν δεν ήμασταν το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό, όμως πρεπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε». 
πηγή: gazzetta.gr