Δύο παλιές... καραβάνες του Ολυμπιακού, ο κόουτς Τάκης Λεμονής και ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, έχουν... ξεσηκώσει τους πάντες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τη μεγάλη αντεπίθεση.


Παράλληλα, με τη δουλειά μέσα στο γήπεδο, ωστόσο, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" έχει ρίξει το βάρος και στον ψυχολογικό τομέα. Στη βελτίωση του αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων του τελευταίου διαστήματος. Έχει διαδοχικά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να περάσει τα σχετικά μηνύματα, ώστε οι πρωταθλητές να βελτιώσουν την εικόνα τους αρχής γενομένης από το ματς του επόμενου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη (14/10).


Σε ό,τι αφορά τον Σάββα Θεοδωρίδη, ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, είναι ικανό να τον κρατήσει έστω μια μέρα μακριά από το γήπεδο. Βλέποντας ότι η "μάχη" για την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και η ανάγκη για άμεση ανάκαμψη είναι μεγάλη, παραμένει στην “πρώτη γραμμή” για να βοηθήσει με τον τρόπο του, στην αναστροφή της εικόνας.


Δεν περνάει μέρα που να μην υπενθυμίζει στους ποδοσφαιριστές τις υποχρεώσεις τους, το βάρος της φανέλας που φορούν και, φυσικά, τις απαιτήσεις του κόσμου που δεν έχει σταματήσει να στηρίζει την ομάδα, αλλά έχει και μεγάλες απαιτήσεις. Τόσο ο κόουτς όσο και ο πολύπειρος παράγοντας έχουν εστιάσει κυρίως στους πιο “μπαρουτοκαπνισμένους” ποδοσφαιριστές, από τους οποίους περιμένουν να "τραβήξουν" προς τα πάνω και τους υπόλοιπους.


Πρόθεσή τους είναι δραστηριοποιηθούν άπαντες, καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν... τελειωμό (Πανιώνιος και Μπάρτσα εκτός, ΠΑΟΚ εντός) και είναι δεδομένο πως οι περισσότεροι θα πάρουν ευκαιρίες για να αποδείξουν τι αξίζουν. Άρα θα πρέπει να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη και να έχουν δουλέψει συστηματικά στο διάστημα της διακοπής.πηγή: contra.gr