Αν δεν εξοργιστείτε, θα πάθετε πλάκα με τους «όρους» που υπάρχουν για χάρη του Βραζιλιάνου
Η Παρί τίναξε στην μπάνκα στον αέρα για χάρη του Νεϊμάρ δημιουργώντας μια εξωπραγματική κατάσταση στα οικονομικά δεδομένα  των μεταγραφικών κινήσεων.

Αν νομίζετε βέβαια πως τα χρήματα που πήρε ο Βραζιλιάνος για να γίνει «βασιλιάς» στο Παρίσι είναι το μοναδικό προκλητικό στοιχείο της υπόθεσης κάνετε λάθος. Τα προνόμια του Νεϊμάρ στην Παρί ξεπερνούν κάθε φαντασία και μοιάζουν αδιανόητα για το «ιερό» ποδοσφαιρικό στάτους των αποδυτηρίων ή έστω ενός παίκτη που φιλοδοξεί να γίνει ο κορυφαίος όλων.


Για να αντιληφθείτε τι συμβαίνει με τον Νεϊμάρ θα πρέπει να δώσετε βάση στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Parisien που έβγαλε στη φόρα τις παραχωρήσεις της Παρί στον ποδοσφαιριστή.

Ιδού μερικά από αυτά:

α) Δύο επιπλέον φυσιοθεραπευτές ΜΟΝΟ για εκείνον.

β) Απαγορεύεται στην προπόνηση να τον ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ σκληρά.


γ) Μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα να μαρκάρει με τα ΜΑΤΙΑ και να μην συμμετέχει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

δ) Έχει την δυνατότητα να κυκλοφορεί με τη δική του τσάντα και όχι της ομάδας. Αυτό σημαίνει EΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ από χορηγό.

ε) Από τη νέα σεζόν θα αναλάβει όλες τις εκτελέσεις πέναλτι και ΔΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ με τον Καβάνι. Με τον Ουρουγουανό άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που «πλακώθηκαν» με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα.


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τα προνόμια του Νεϊμάρ έναντι των υπόλοιπων συμπαίκτων του είναι αδιανόητα και προκαλούν ζητήματα... αποδυτηρίων τα οποία κοντεύουν να καταργηθούν εάν δεν έχουν ήδη διαλυθεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Καβάνι που δύσκολα θα μείνει και του χρόνου στην Παρί βλέποντας ότι η διοίκηση κάνει όλα τα κέφια του Βραζιλιάνου.
πηγή: onsports.gr