Μόλις 2000 εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (22/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ιδιαίτερο σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (22/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου και φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, έχοντας φυσικά στόχο τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει την κορυφή.
Οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν την ένθερμη συμπαράσταση των οπαδών τους, που αναμένεται να γεμίσουν το Φαληρικό γήπεδο. Φτάνοντας στο βράδυ του Σαββάτου (21/10), μόλις 2000 εισιτήρια είχαν μείνει διαθέσιμα (ακόμη και λίγα 15ευρα) και τα οποία θα περιμένουν κάτοχο από τις 10 το πρωί της Κυριακής στα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το sold out πλέον είναι μια πολύ πιθανή εξέλιξη ενόψει της αναμέτρησης και σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός θα έχει την στήριξη περισσότερων από 30.000 φίλων του, στην προσπάθεια των παικτών του να φτάσουν στο τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ.
πηγή: sport24.gr