Το γκολ του Μπιορν Ένγκελς δε έβαλε φωτιά μόνο στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" αλλά και στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Τάκη Λεμονή να το πανηγυρίζει με την ψυχή του (PHOTOS).

Έχει συνηθίσει τους φίλους του Ολυμπιακού στους άκρως εκδηλωτικούς πανηγυρισμούς όταν καθεται στον πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας και δεν θα μπορούσε ούτε τώρα, που διανύει την τέταρτη θητεία του στην ομάδα της καρδιάς του, να λειτουργήσει διαφορετικά, πιο ήρεμα και πιο soft.

Ο Τάκης Λεμονής έχει "δεθεί" με τον Ολυμπιακό καθώς έχει υπηρετήσει το σύλλογο για πάρα πολλά χρόνια είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ φρόντισε για μία ακόμα φορά να δείξει πως αίμα του είναι... ερυθρόλευκο.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ από τον Ένγκελς στο 51ο λεπτό (που εντέλει έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι), ο Έλληνας τεχνικός πανηγύρισε σαν τρελός στη γραμμή του πλαγίου άουτ, θέλοντας να βγάλει όλη την πίεση που είχε για αυτό το παιχνίδι, με τον φωτογραφικό φακό να τον "συλλαμβάνει" και να χαρίζει φοβερά στιγμιότυπα.

πηγή: contra.gr