Ο Θρύλος έχει έναν… Γολγοθά μπροστά του και πρέπει όλοι οι παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο και να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ρομαό, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι ματώνει για τον Ολυμπιακό!

Ο Αφρικανός έχει τσαγανό και τσαμπουκά και σε κάθε αγώνα δίνει το 100% των δυνάμεών του. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι συμπαίκτες του, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τάκης Λεμονής θα χρειαστεί παίκτες – κομάντο στα επόμενα ματς, καθώς οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν σημαντικά και συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και όλοι πρέπει να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.

Αν ο Ολυμπιακός έχει στη σύνθεσή του 11… Ρομαό, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν! Θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή και θα κλείσει τα στόματα όσων τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν.
πηγή: gavros.gr