Οκτώ μετάλλια κατέκτησε η Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού στο 5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού», που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 20 αθλητές κατακτώντας συνολικά 8 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα.

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο πήραν οι  Ελισσάβετ Τέρπου (Νεάνιδες), Ευαγγέλια Μεραμβελιωτάκη (Παγκορασίδες) και Μάλαμα Παπαδημητρίου (Κορασίδες). Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νεφέλη Καφάτου(Παγκορασίδες) και χάλκινο μετάλλιο πήραν οι  Γεωργία Χατζάκη (Νεανίδες), οι Σωκράτης Γιαννούτσος (Παίδες), Παναγιώτης Ανδριανός (Παίδες) και η Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου(Κορασίδες).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός τίμησε με πλακέτα την Αικατερίνη Σπανού ως αναγνώριση της πολυετούς και πολύπλευρης προσφοράς της στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, τον Γιώργο Χριστοφοράκη για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα, αλλά  και τον αθλητή του συλλόγου, Γιάννη Σγουρόπουλο, ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017.

Οι απονομές στους νικητές έγιναν από τον Αντιδήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη-Παιδείας  Λευτέρη Χατζηπαυλίδη, τον Αντιδήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη-Αθλητισμού  Ιωάννη Μπακαστέλο, την Αικατερίνη Σπανού εκ μέρους της οικογένειας Σπανού, τον Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά Νικόλαο Μουμούρη, τον Διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά κ. Λεωνίδα Νίκα, το Σχολικό Σύμβουλο φυσικής αγωγής Ηρακλή Κέλλη.
πηγή: gavros.gr