Μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή που θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς μετά από συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη ανάμεσα στα θεσμικά όργανα για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών, συμφωνήθηκε να υπάρχει πλήρη ανάληψη αυτής της ευθύνης, από τις ΠΑΕ.


Οι ΠΑΕ συμφώνησαν και αυτές βέβαια από τη μεριά τους και σύμπλευσαν ως προς το παραπάνω, κάτι το οποίο αναμφισβήτητα είναι πάρα πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αξίζει να τονιστεί πως παρόντες στη συνάντηση, εκτός από τις ΠΑΕ, ήταν οι υπεύθυνοι ασφαλείας, εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και του υφυπουργείου αθλητισμού και άλλοι παραγόντες που εμπλέκονται με τις μετακινήσεις, αλλά και γενικότερα με θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.


Οι ΠΑΕ λοιπόν δέχτηκαν να αναλάβουν την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών τους, αρκεί η προπώληση εισιτηρίων να γίνεται από τη φιλοξενούμενη ΠΑΕ υπό την ευθύνη της, αλλά και να εξετάζεται η απαγόρευση μεμονωμένης ή οργανωμένης μετακίνησης, καθώς αυτό είναι ένα μέτρο που δεν λειτουργεί και εξ ου η... βουτιά στα εισιτήρια.

Όλοι έδειξαν πως οδεύουμε σε μια μεγάλη αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τέλος, ακόμα ένα αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός πως ζητήθηκε, οι αποφάσεις απαγόρευσης που έβγαιναν μέχρι την Παρασκευή, να γίνονται γνωστές Δευτέρα ή Τρίτη.

Για να ισχύσουν όλα αυτά, χρειάζεται και η έγκριση του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Γιώργου Βασιλειάδη.


πηγή: gavros.gr