Συγχαρητήρια στις παίκτριές της για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στις Εσπερίδες έδωσε η Ελένη Καπογιάννη, μετά την επικράτηση του Θρύλου στην Καλλιθέα με 102-59.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα της πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, ενώ η Αννα Σπυριδοπούλου επισήμανε ότι ο αγώνας με τις Εσπερίδες ήταν μια καλή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με την Γκορζόφ.

Συγκεκριμένα, η Καπογιάννη ανέφερε: «Καλή εμφάνιση σήμερα. Θέλαμε να παίξουμε και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Προετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο και πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός έτσι πρέπει να παρουσιάζεται. Να παίζει σαν να είναι τελικός κάθε ματς, να μην υποτιμάει κανέναν αντίπαλο και να μένουμε 100% στο δικό μας πλάνο και στο δικό μας στυλ παιχνιδιού. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για την προσπάθεια».

Από την πλευρά της η Άννα Σπυριδοπούλου, δήλωσε: «Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο στην Ελλάδα αλλά προετοιμαζόμαστε πιο πολύ για την Ευρώπη. Θέλουμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς το παιχνίδι με τις Εσπερίδες. Δουλεύουμε καθημερινά και πάμε να κερδίσουμε το ματς στην Πολωνία».
πηγή: gavros.gr