Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά τη διακοπή θα κληθεί να δώσει συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής ο Τάκης Λεμονής θα δουλέψει με τους παίκτες του, προκειμένου η ομάδα να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδα γνωρίζει σε ποιους τομείς χρειάζεται δουλειά ο Ολυμπιακός και αναμένεται να δώσει έμφαση στην επίθεση και στη δημιουργία φάσεων.

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Γιουβέντους, αλλά και στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο συνδρομητικό κανάλι, ο Ολυμπιακός πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πρωταθλήματος και να παίξει με ένα τελείως διαφορετικό στυλ από ότι στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως η διακοπή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να δείξει στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόζουν στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Μετά τη διακοπή, ο Θρύλος θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να κλείσει τα στόματα όσων τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν.

πηγή: gavros.gr