Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός χτύπησε την Χίμκι στις αδυναμίες της. Μίλησαν για το ματς οι Τόμιτς, Τόμπσον και Μακλίν.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε πως οι 40 πόντοι στο ημίχρονο δεν συμβολίζουν την αγωνιστική ταυτότητα του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως ακολούθως ο Ολυμπιακός χτύπησε στις αδυναμίες της Χίμκι. Μίλησαν για την αναμέτρηση και οι Μίλαν Τόμιτς, Τζαμέλ Μακλίν και Χόλις Τόμπσον.

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα εξής: "Η Χίμκι ήταν αήττητη και από τα φαβορί για μένα για το Φάιναλ Φορ. Όταν τρως 40 πόντους στο πρώτο ημίχρονο δεν είναι αυτή η ταυτότητά μας αλλά δείξαμε χαρακτήρα και χτυπήσαμε στις αδυναμίες της Χίμκι. Και ο Νίκολα και οΤζαμέλ ήταν πολύ καλοί, τους φορτώσαμε φάουλ και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη.

Αν ο κοντός δεν δώσει την μπάλα στον ψηλό δεν γίνεται τίποτα. Δεν είναι μόνο ο Μιλουτίνοβ είναι όλη η ομάδα, ωστόσο ο Νίκολα είναι εξαιρετικός.  Ο Σβεντ είναι ο κινητήριος μοχλός, κάναμε εξαιρετική δουλειά παρά τους πολλούς πόντους που έβαλε, γιατί τον βγάλαμε εκτός σχεδίου, δεν δημιούργησε ρήγματα. Το κρατάμε αυτό, σταματήσαμε έναν πολύ καλό παίκτη. Κρατάμε την εμφάνιση και τις νίκες, να κάνουμε το ίδιο και με την Μπαρτσελόνα".

πηγή: sport24.gr