Στεναχωρημένος που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει οι παίκτες να παραμείνουν ενωμένοι, για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Όπως δείξαμε στα τελευταία λεπτά, προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, δεν πέσαμε ψυχολογικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το ξεχάσουμε. Να δούμε τα υπόλοιπα ματς για να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και αν είμαστε σαν μια «γροθιά» θα βρεθούμε σίγουρα στην κορυφή. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και όλα πρέπει να τα κοιτάς με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι με τον Παναθηναϊκό είτε με κάποια άλλη ομάδα. Με αυτή τη νοοτροπία θα βρεθούμε στην κορυφή».

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί: «Είναι όμορφο να παίζεις τέτοια παιχνίδια με τον κόσμο δίπλα σου. Από αύριο κοιτάζουμε αυτό ματς και θα πάμε εκεί συγκεντρωμένοι».

πηγή: gavros.gr