Την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ο οποίος μετά το τέλος της ανοιχτής προπόνησης του ΠΑΟΚ φώναξε συνθήματα και έβρισε χυδαία τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, ο… λαλίστατος Γιώργος Σαββίδης προκειμένου να γίνει αρεστός στους οπαδούς της ομάδας του, έβρισε χυδαία το Σύνταγμα και το Πασαλιμάνι, ενώ μάλιστα στη συνέχεια… αυτοχειροκροτήθηκε! Η συμπεριφορά δυναμιτίζει το κλίμα ενόψει του παιχνιδιού των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για μια ακόμα φορά προκαλεί το φίλαθλο κοινό αίσθημα!

Ας τον μαζέψουν επιτέλους! Δεν είναι ένας απλός οπαδός, αλλά ένας παράγοντας του ΠΑΟΚ! Ο συγκεκριμένος είναι μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ και θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ως παράγοντας και όχι ως χούλιγκαν! Οι υπεύθυνοι είδαν το νέο… σόου του Σαββίδη; Μετά τις προκλητικές αναρτήσεις στα social media, ήρθαν τα συνθήματα και οι ύβρεις. Ο Σαββίδης προκαλεί συνεχώς τον κόσμο, με στόχο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα του ασκήσει δίωξη; Η συμπεριφορά του μάλιστα μπορεί να επιφέρει πολύ μεγάλες ποινές και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως προαναφέραμε είναι μέλος του Δ.Σ της ομάδας.πηγή gavros.gr