Ο Τάκης Λεμονής μίλησε στους παίκτες του μετά τον Πανιώνιο λέγοντάς τους πως μετά την Μπαρτσελόνα θα έχουν να πουν αρκετά για τα λάθη του Ολυμπιακού κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθεί στα κακώς κείμενα του 3-4 με τον Πανιώνιο παρά την εμφανή ανακούφισή του και την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της νίκης. «Σε αυτό το χρονικό σημείο που είμαστε πάνω απ' όλα μετράει η νίκη αλλά και θέληση που δείξαμε για την κατακτήσουμε, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ή να κρύψουμε τα λάθη που κάναμε.

Ήταν μία σπουδαία νίκη για όλους μας στη Νέα Σμύρνη. Μία νίκη που αξίζαμε και μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μας αλλά θα πρέπει να τα δούμε όλα τα λάθη που κάναμε και να τα δούμε σοβαρά και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και στην αντίδρασή μας μετά το 1-3. Να περάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα, όπου θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία όσο πιο θετική εικόνα και θα τα δούμε μετά όλοι μαζί ειδικά ενόψει ΠΑΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Τάκης Λεμονής. Ο έμπειρος κόουτς θα βγάλει αποστολή την Δευτέρα, οπότε και θα αναχωρήσει η αποστολή για την Ισπανία για το ματς της Τετάρτης με Μπαρτσελόνα.

πηγή: gazzetta.gr