Ο Μάρκο Μάριν αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Ολυμπιακού για τον κόσμο του. Ο Γερμανός, με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, έχει δείξει καλά δείγματα τόσο πέρυσι όσο και φέτος και φαίνεται πως όλα αυτά του αρέσουν πάρα πολύ, ώστε να παρατείνουν τη συμμετοχή του στο λιμάνι.

Μάλιστα, παραχώρησε και συνέντευξη πρόσφατα στην «Bild», σημειώνοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα, αλλά παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Γερμανία, κάτι το οποίο το θέλει όπως φαίνεται.

«Στον Πειραιά με αγαπούν οι οπαδοί. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος στην Ελλάδα και θα μπορούσα να μείνω εδώ για πολύ καιρό», σημείωσε ο Γερμανός μέσος και συνέχισε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γερμανία. «Αν με ρωτούσατε τώρα, ναι, θα μπορούσα να φανταστώ μια επιστροφή και σίγουρα θα μπορούσα να βοηθήσω πολλές ομάδες με τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν μπορούσα να επιστρέψω στη Γερμανία, όταν έχασα το 100% της κατάστασης του σώματός μου».


Πηγή: Gavros.gr