Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο δεξιός μπακ του Θρύλου υποστήριξε πως ήταν μία τεράστια εμπειρία για τον ίδιο το συγκεκριμένο ματς, ενώ σημείωσε ότι όλοι πιστεύουν στις δυνάμεις τους και ότι θα πάρουν την Τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Ομάρ: «Χαίρομαι που επέστρεψα, είχα έναν τραυματισμό αλλά δούλεψα σκληρά και επέστρεψα. Θεωρώ πως η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Προφανώς αυτό δεν αρκούσε για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την απόδοσή μας».

Για το πώς έζησε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» κι απέναντι σε τόσους σπουδαίους παίκτες: «Είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και είναι ξεχωριστό να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα καλό τεστ για μένα και την ομάδα να παίζεις απέναντι σε μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες για πρόκριση στο Europa League:  «Πιστεύουμε στην τρίτη θέση. Έχουμε δύο ματς στην έδρα μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμη κι απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε κι ένα ματς στην Πορτογαλία που θα είναι πολύ ζωτικής σημασίας. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

πηγή: gavros.gr