Ιδανικά τα πράγματα για την Εθνική μας καθώς όχι μόνο γκέλαρε η Βοσνία, όχι μόνο κέρδισε στην Κύπρο για να περάσει δεύτερη αλλά μετά και τη γκέλα της Σκωτίας πλέον είναι στα μπαράζ αρκεί να νικήσει απόψε το Γιβραλτάρ και ο Σκίμπε ετοίμασε μία ενδεκάδα που καλείται να κάνει το καθήκον της και να τελειώσει το ματς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Συγκεκριμένα κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Καρνέζης ενώ το αμυντικό δίδυμο μπροστά του θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Παπασταθόπουλο. Στα δεξιά της Άμυνας θα βρεθεί ο Τοροσίδης ενω στα αριστερά φανέλα βασικού παίρνει και πάλι ο Σταφυλίδης μετά και τον αγώνα ενάντια στην Κύπρο.

Στον άξονα, η Ελλάδα θα αγωνιστεί με τους Ταχτσίδη και Ζέκα, ενώ μπροστά τους ως επιτελικός χαφ θα αγωνιστεί o Κώστας Φορτούνης. Στα εξτρέμ τώρα θα δούμε τον Μάνταλο από τη δεξιά πλευρά και τον Χριστοδουλόπουλο που προτιμήθηκε από τον Σκίμπε για την αριστερή πλευρά. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.


Αναλυτικά η ενδεκάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλιδης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Μάνταλος, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου.